Assumint el teu esguard

I al capdavall, què?

dimecres, d’octubre 27, 2004

Hockey: La nueva amenaza



De tots els anys que es porta jugant al hockey en aquest país, mai havia sigut una cosa que despertés massa interès; però de sobte ens hem vist envoltats d'aquest esport arràn de que la selecció catalana ha aconsseguit la independència provisional i es provable que ho faci per sempre.

Per una banda, a Catalunya hem vist com en Maragall i en Mas es barallaven per veure qui dona més suport o qui surt a la foto. Faria gracia si no fos perquè cobren per fer alguna cosa per als catalans, i fer el pallasso no hi entra pas en això.

Però, sens dubte, el millor espectacle ha estat proporcionat des de les espanyes, per el trencament del que és destino en lo universal. Acebes -ha sido ETA y quien diga lo contrario es un miserable- ens va dedicar uns grans moments quan va sortir escandalitzat perquè Maragall s'havia fotografiat amb una bandera independentista -impagable-. De riure, per no plorar, van ser les veus sortides des dels programes esportius -d'un Larguero entetingut varem disfrutar-, de més a la dreta no cal parlar-ne -no soc pas metge per a recomanar coses per l'úlcera-. En resum, tot un seguit de veus a les que els preocupa la pèrdua d'allò, com hem dit abans, que es destí en l'univeral, ni que sigui tan sols en un esport del que no en coneixen res i sempre els ha interessant entre poc i gens.